Login for medlemmer:

 

 

Galleriet:

 

 


Seneste kommentarer i galleriet:

  • Familie
    Helles Far - udsigt til Vesterhavet ...
     
  • Familie
    Helles Farbror - ser ud over ...

 

Medlemmer online nu:

 

 

Kurt Højmann Hansen

27kurt2

      Kurt Højmann Hansen

      Hjemmeside1: www.fo2kurt.dk

      Hjemmeside2:www.naturlinsen.dk

 

 

Jeg er årgang 1939 og uddannet indenfor det grafiske fag. Har virket en stor del af midt grafiske forløb som avisfaktor, en årrække ligeledes som international avis trykker instruktør. Billeder og film har jo ad denne vej været en del af min tilværelse.

Foto interessen har været der siden konfirmationsalderen, og første kamera var et AGFA bokskamera. Senere blev det et fastlinset Yasica - og nu også eget s/h mørkkammer. Primo 80´erne blev investeret i Olympus OM I og OM II med en pæn del linser til.

Blev digital fotograf med et Canon pocket camera Iuxus udgave omkring år 2000, det gav langsomt "blod på tanden" til at gå videre med dette i spejlrefleks typen. Benytter i dag et Olympus E 510 suppleret med en pæn del linser og filtre samt ekstern blitz. Bruger gratisprogrammet Photofilter og købeprogrammet Photofilter Studio som billedbehandlingsprogram.

Mit motivvalg spænder vidt fra nordiske motiver, dansk natur, afrikanske motiver, - ja, simpelt alt, hvad der kan skabe et godt og seværdigt billede for mig selv og andre.

Har sideløbende opereret med digital video og redigering af samme siden år 2000.

Jeg er gift og bosiddende i Holbæk.

{backbutton}