Login for medlemmer:

 

 

Galleriet:

 

 


Seneste kommentarer i galleriet:

  • Familie
    Helles Far - udsigt til Vesterhavet ...
     
  • Familie
    Helles Farbror - ser ud over ...

 

Medlemmer online nu:

 

 

Sven Bruun

Sven Bruun
Egen hjemmeside: www.svenbruun.dk

Jeg bor i Greve, sammen med min kone gennem 42 år, og vi har 2 dejlige børn, som igen har 2 børn hver, så det bliver jo til 4 børnebørn.

Jeg er uddannet butiksslagter, og arbejdede uden ledighed, indtil 1992 hvor en arbejdsulykke satte en stopper for mig, og mit fortsatte virke på arbejdsmarkedet.

Det var en svær tid, at komme videre med "et andet liv" men som min gamle læge sagde, SVEN der er andet her i livet, end arbejde, og det har han jo ret i, så er det godt at have en interesse, og her kommer foto for alvor ind i min liv.

Jeg har 3 brødre, alle bosiddende i Jylland. Den ene bror bor i Vejen, og er med i Vejen fotoklub, han og jeg har jo en fælles interesse igennem foto, og når vi er sammen, går snakken jo, og vi har da også været på flere ture sammen, blandt andet et par foto ture til Norge, og det er fedt at dele sin interesse, men sin bror.

Det var vist det.

Hilsen
Sven
 

 

.

 

 

logo

 

Hvis I kunne tænke jer at høre lidt mere om fotoklubben Slagskygger.dk, så meld jer til som gæst hos formanden og deltag på et af vores hyggelige klubmøder.

Formand for Slagskygger - Michael Hoffmeyer

Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.